Üzemeink, gyáregységeink

Acélgyártás, alumínium nyílászárók, faipari termékek és szigetelőanyagok

Miért várna hosszú hónapokat? Felejtse el az üresjáratokat az építkezés során. Saját üzemeink, gyártóegységeink folyamatos alapanyag ellátottságot biztosítanak.

Acélgyártás, egyedi fémszerkezetek gyártása

Korszerű gépparkunknak és szakképzett kollégáinknak köszönhetően megbízható partnerek vagyunk az acélgyártás területén

gyorsan és rugalmasan teszünk eleget ügyfeleink kéréseinek. Csarnokok, tartószerkezetek és előtetők építéséhez szállítjuk a legkiválóbb minőségű alapanyagokat, hogy valóban időtálló legyen a végeredmény. Üzemünkben olyan lakatosipari munkákat is ellátunk, mint a különböző vázak, lemezek, csövek és idomok elkészítése. Kapuk, korlátok, kerítések gyártását is vállaljuk rövid határidővel, a legmagasabb minőségben.

Alumínium nyílászárók komplex kivitelezése

Ablakot nyitunk egy új világra!

Az alumínium nyílászáró egy strapabíró megoldás, amely kiváló hőszigetelést garantál, és remekül ellenáll az időjárási viszontagságoknak. Extra nagy méretben is elkészülhet, így az ipari létesítmények, szálloda komplexumok, bevásárlóközpontok és középületek kedvelt alternatívája. A Bodrogi Épkernél modern, letisztult stílusban gyártjuk az alumínium ablakokat és ajtókat, akár teljesen egyedi méretben és színkonstrukcióban. A gyártás mellett tanácsadással, műszaki előkészítéssel is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Az elkészült nyílászárók beépítését is nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Épület- és bútorasztalos faipari termékek készítése

Szinte minden feladatot elvégzünk, ami a famegmunkáláshoz kapcsolódik.

Megtervezzük és elkészítjük az építkezéshez szükséges fa szerkezeti elemeket. Üzemünkben precízen megmunkált lépcsőket, korlátokat és nyílászárókat gyártunk. A zsaluk, lambériák, küszöbök és kapuburkolatok természetes szépsége szintén a magas minőségét fémjelzik. Gyönyörű egyedi bútorokat (például irodabútorokat, hálószoba bútorokat) is rendelhet tőlünk saját elképzelései alapján. 

Hőszigetelő anyagok gyártása és forgalmazása

Ha egy épület szigeteléséről van szó, a legkiválóbb alapanyagokra van szükség, remek ár-érték arányban. Mi ezt nyújtjuk vásárlóink számára!

Hőszigetelő termékeink a legkorszerűbb technológiával készülnek a legszigorúbb minőségbiztosítási elvek szerint. Alapanyagként expandált polisztirol habot (ESP) használunk, amely bizonyítottan ártalmatlan az élő szervezetek egészségére nézve. A többletlevegő miatt a termékek kivételes hőszigetelő képességgel bírnak, nem engedik elszökni a hőt. Mindez hozzájárul a rezsiköltségek jelentős csökkentéséhez.

Kérdése van? Leadná rendelését?