Hőszigetelő anyagok gyártása
és forgalmazása

Homlokzati- és lábazati hőszigetelő anyagok kifogástalan minőségben és kiváló ár-érték arányban, széles körű felhasználásra.

A legjobb hőszigetelő anyag: expandált polisztirol hab (EPS)

A szigetelés fontossága megkérdőjelezhetetlen az épület energiahatékonyságának szempontjából. A polisztirol egy speciális műanyagfajta, amelyet többek között az autóipar és a csomagolástechnika is előszeretettel alkalmaz. 

Habosított formájában csekély hővezető képességgel rendelkezik, a szerkezetében milliónyi apró légbuborék található, ezért kiváló szigetelő. További előnyös tulajdonsága, hogy nagyon könnyen vágható és alakítható. A szintén népszerű kőzetgyapothoz képest mintegy 30-40%-kal költségtakarékosabb alternatíva.

Milyen megoldásokat kínálunk?

Megfelelő vastagságú és minőségű szigeteléssel rövid megtérülési idő érhető el, és az elszökő energia akár 70%-a megtakarítható. Különböző EPS alapú hőszigetelő anyagok érhetőek el kínálatunkban homlokzat, födém és tető rétegrendek hatékony burkolásához. Legújabb termékünk és egyben saját innovációnk, a grafitos polisztirol egyértelműen a prémium kategóriát képviseli. A passzív házak szigorú kritériumainak is maradéktalanul megfelelő anyag mintegy 20%-kal magasabb szigetelő tulajdonsággal bír (hővezetési tényező: 0,030 W/mk).

Amiért érdemes tőlünk vásárolnia:

Termékeink már számos alkalommal bizonyítottak – rendeljen minőségi hőszigetelő anyagot kiváló áron az egyik legnagyobb hazai gyártótól, vagy legyen viszonteladói partnerünk.