Tervezés

Építési tervek elkészítése – Mert egy jó terv az alapja mindennek!

15 éve tervezünk kereskedelmi- és ipari épületeket a grandiózus üzemi csarnokoktól kezdve a 21. századi igényeket kielégítő állattartó telepeken át a több ezer négyzetméteres logisztikai központokig.

Tervezés

Az ipari építészetet inkább a funkcionalitás vezérli, mintsem a dizájn – mi azonban tudjuk, hogyan lehet ötvözni az esztétikumot a magas mérnöki elvárásokkal. Mindezek mellett már a tervezési fázisban nagy gondot fordítunk az időtállóságra. Az építészeti formavilág kialakításánál maximálisan igazodunk a környezeti adottságokhoz és az épület funkciójához

Korrekt határidővel vállaljuk a tervezést, kivitelezést. Megfelelünk a szigorú szakmai és jogi szabályozásoknak, figyelembe vesszük a gazdaságossági szempontokat. Olyan épületeket hozzunk létre, amelyek alacsony fenntartási költségekkel és a lehető legkevesebb erőforrással működtethetőek.

Igény szerint költségvetési becslést készítünk – így megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy a beruházás igazodik az előzetesen kalkulált büdzséhez. A kezdeti tervezési szakasztól egészen az átadásig minden feladatot menedzselünk Ön helyett. A tervezés és a kivitelezés nálunk egyetlen kézben összpontosul, így sokkal gördülékenyebben zajlik a projektek megvalósítása. 

Az építési tervek elkészítése során célunk, hogy több évtizedes szakmai tudásunkat és rutinunkat kamatoztatva a mai trendeknek megfelelő, korszerű, az ügyfél igényeinek 100%-osan eleget tevő épületeket álmodjunk meg. Ehhez a legmodernebb szoftvereket és magasan képzett mérnökgárdánkat hívjuk segítségül. Az átépítés, létesítmény-felújítás, korszerűsítés és helyreállítás területén is nagy tapasztalattal rendelkezünk. 

Építési tervek elkészítése – így dolgozunk

Az ipari és kereskedelmi épületeknél speciális igények merülhetnek fel. Ilyen például az az (egyébként teljesen evidens) elvárás, hogy legyen elegendő hely a teherautók be- és kirakodásához. Ezeket már az igényfelmérés során rögzítjük, és minden részletre teljeskörűen odafigyelünk. Megrendelőinket bevonjuk a tervezési folyamatba, hiszen a kifogástalan végeredmény mindkettőnk érdeke. 

Az építés tervezés során nagy hangsúlyt fektetünk az optimális térszervezésre, helykihasználásra, illetve a szakmai előírások maradéktalan betartására. Az esetlegesen felmerülő változtatási kéréseket rugalmasan kezeljük. Olyan műszaki megoldásokat alkalmazunk, melyeknek köszönhetően a létesítmény hosszú évtizedekig megőrzi értékét.

Elsődleges célunk a projekt megvalósíthatóságának biztosítása. Az átadott terv tartalmaz minden olyan információt, amely a szakszerű kivitelezéshez szükséges. A megkötött szerződés típusának függvényében akár több, egymástól jelentősen eltérő változatot is készítünk, melyekből kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbbet. Generáltervezési szolgáltatásunkon belül nyugodt szívvel ránk bízhatja:

A szakhatósági engedélyeztetés terhét is levesszük a válláról!

Építész tervezés árak: Mivel minden projekt teljesen egyedi igények alapján készül, a tervezési díj számos tényező függvénye. Kérésre a tervek véglegesítését követően a kivitelezési munkálatokra is árajánlatot adunk.

Még mielőtt bárminek is nekikezdenénk, első lépésként felmérjük:

Ismerje meg a Bodrogi Épker Kft-t!

Raktár-, gyáregység- vagy csarnoképítés? Ha minket bíz meg a feladattal, egy időtálló, funkcionális és költséghatékonyan működő épületet kap, mely minden részletében igazodik vállalkozása igényeihez!

Miért dolgozzunk együtt?

Precíz építési tervek

Nem kell aggódnia a minőség miatt! A projektet már a legelső lépéstől, egészen a tervezéstől kezdve szakavatott kezekben tudhatja.

Az Ön céljait tartjuk szem előtt

Meghallgatjuk elképzeléseit, tanácsokkal segítjük, és végig együttműködünk Önnel a lehető legjobb végeredmény elérése érdekében.

Szenvedélyünk a maximalizmus

Nagyfokú precizitással dolgozunk, semmi nem kerüli el a figyelmünket. Jól tudjuk: ha hibát vétünk, azzal megrendelőink bizalmát ássuk alá.