KARRIER

Dolgozz Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő építőipari vállalatánál:

Nagy becsben tartjuk munkavállalóinkat, akik cégünk legfőbb értékét jelentik.

Befogadó, családias környezetet biztosítunk dolgozóink számára, ahol kamatoztathatják szaktudásukat, és, ahol lehetőségük nyílik az előrelépésre. Méltányoljuk a kreatív ötleteket, nyitottak vagyunk az innováció, valamint a pozitív változások iránt.

Mindig tárt karokkal fogadjuk azokat a kollégákat, akik szimpatizálnak cégünk értékrendjével, szeretnének változást elérni, fejlődni és egyúttal másokat inspirálni. Anyagilag is honoráljuk a kemény munkát, a proaktív hozzáállást, melyért cserébe átlag feletti, versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat biztosítunk.

Tulajdonságok, melyeket – munkakörtől függetlenül – nagyra értékelünk:

Szeretnénk, ha kollégáink úgy tekintenének a munkahelyükre, mint második otthonukra.

Időről időre megbeszéléseket tartunk, ahol meghallgatjuk munkatársaink problémáit, igényeit. Jóllétük, elégedettségük számunkra legalább annyira fontos tényező, mint maga a munkavégzés hatékonysága. 

Fiatalos és rugalmas gondolkodású, 21. századi szemléletmódot képviselő vállalkozás vagyunk. A vaskalapos szigort feltételező alá-fölérendeltségi viszony helyett egyenrangú partnerként tekintünk kollégáinkra, akikkel közösen, „tégláról téglára” haladva építhetjük cégünk jövőjét.

Családbarát munkahelyként kiemelt figyelmet fordítunk a munka-magánélet egyensúly megteremtésének támogatására. Többek között ez az oka annak, amiért cégünknél az országos átlaghoz képest jóval alacsonyabb a fluktuáció. Büszkék vagyunk rá, hogy vannak olyan kollégáink, akik már 30 éve, a kezdetektől fogva velünk vannak – és imádnak nálunk dolgozni. 

A Bodrogi Épker Kft.-nél mindig zajlik az élet…

Társcégünk, a Bodrogi Bau Kft. saját squash csapattal rendelkezik, akik már több alkalommal is bezsebelték az aranyérmet. Minden évben szeretnénk csapatépítő tréningeket szervezni, ahol a kollégák jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik együttműködési készségeiket. Mindez hozzájárul a gördülékenyebb, produktívabb közös munkavégzéshez.

Amiért még érdemes nálunk dolgozni:

Kerülj egy lépéssel közelebb céljaidhoz – nézd meg nyitott pozícióinkat!

Műszaki előkészítő

Bodrogi Épker Építő és Kereskedelmi Kft Munkatársat keresünk Műszaki előkészítő pozícióba. A Bodrogi Épker Kft. (Bodrogi Bau Kft kapcsolt vállalkozása) Budapesten és Pest megyében meghatározó szerepet kíván betölteni építőipari generálkivitelezésben.. A folyamatos fejlődésünk biztosítása érdekében keressük leendő munkatársunkat az alábbi pozícióba: Főbb feladatok, munkák: projektek

Megnézem a teljes álláshirdetést >>

Építésvezető

Bodrogi Épker Építő és Kereskedelmi Kft Munkatársat keresünk Építésvezető pozícióba. A Bodrogi Épker Kft. (Bodrogi Bau Kft kapcsolt vállalkozása) Budapesten és Pest megyében meghatározó szerepet kíván betölteni  építőipari generálkivitelezésben. A folyamatos fejlődésünk biztosítása érdekében keressük leendő munkatársunkat az alábbi pozícióba:  Főbb feladatok, munkák: Építőipari kivitelezés helyszíni,

Megnézem a teljes álláshirdetést >>