Alumínium nyílászárók gyártása

Robosztus és időtálló alumínium nyílászárók gyártása rövid határidővel, számos szín- és méretkonstrukcióban.

Az alumínium nyílászárók előnyei

Az alumíniumvázzal készülő nyílászárók már megjelenésükkel kitűnnek a többi típus közül. A modern, kortalan dizájn mellett a hihetetlenül hosszú élettartam és kopásállóság, valamint a kivételes hang- és hőszigetelő képesség szintén hatalmas előnyt jelent. A fa- és műanyag keretekkel összehasonlítva az alumínium sokkal kevésbé érzékeny az időjárási viszontagságokra, nem rozsdásodik vagy deformálódik. 

Az előnyös statikai tulajdonságokkal bíró alumínium szerkezetekkel akár extra nagy üvegfelületek is létrehozhatóak fix, vagy nyíló kivitelben.

Egy alumínium nyílászáró a lakóházak mellett az alábbi épülettípusokhoz remek megoldás:

Milyen ablakokat és ajtókat készítünk?

Gyakorlatilag bármilyen alumínium nyílászárót elkészítünk, ami technikailag kivitelezhető. Termékeink a RAL skála bármely színében elérhetőek. Többféle üvegezéssel és rétegszámmal választhatóak igénytől függően, amelyek akár még a legszigorúbb, passzívházakra vonatkozó elvárásoknak is megfelelnek. 

Az ajtók, ablakok méretét és megjelenését (például keretszín és vastagság) mindig az adott épülethez igazítjuk. A szerkezetre, és a szigetelésre egyaránt garanciát adunk. Emellett függönyfalak, üvegtetők, télikertek gyártásával és kivitelezésével is megbízhat bennünket.

Amiben ügyfeleink rendelkezésére állunk:

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy:

A legkiválóbb alapanyagokból gondosan legyártott nyílászáró kerül leszállításra, ami maximálisan megfelel az elvárásoknak.

Mindig odafigyelünk a munkánk minőségére.

A szakmai hozzáértésünkben sem fog csalódni.

Mivel a gyártás és a kivitelezés is egy kézben összpontosul, az építkezés gördülékenyen zajlik majd.

Tartjuk magunkat a megbeszéltekhez: nem lesznek csúszások vagy váratlan kiadások.

Alumínium nyílászárók gyártása rövid időn belül, tanácsadással és beépítéssel.