Acélszerkezet gyártása

Bármilyen típusú acélszerkezet szükséges az építkezéshez, azt rövid határidővel legyártjuk Önnek. Komplex szolgáltatásunk keretein belül a tervezésben és kivitelezésben is segítséget nyújtunk.

Mi az acél és miért az egyik legjobb építőanyag?

Az acél a vas fő ötvözete. A különböző kívánatos tulajdonságok elérése érdekében gyakran olyan anyagokkal kombinálják, mint a szén, a króm, a mangán, a volfram vagy a nikkel. A szerkezeti acél legfontosabb kritériuma, hogy 0,6 % -nál kevesebb szenet kell tartalmaznia, ezzel biztosítva a megfelelő szilárdságot és rugalmasságot

Az acél a világ egyik legerősebb építőanyaga, ami ennek ellenére relatíve kis súllyal rendelkezik. Kiválóan ellenáll a nedvességnek és a vetemedésnek, egyáltalán nem gyúlékony, strapabíró és gazdaságos megoldás. Emiatt a társasházak, gyártó- és ipari létesítmények kivitelezőinek kedvelt választása. 

Mi készül az acélgyárban?

Összetételtől és megmunkálási módtól függően egy acélszerkezet számos funkciót tölthet be. Például lehetővé teszi egy teljesen új épület felhúzását rövid időn belül.

Gyárunkban – többféle alapanyag mellett – kiváló minőségű S235 és S355 típusú acélt használunk egyedi termékeink előállításához, a legszigorúbb szabványokat betartva. 

Ebből a strapabíró anyagból készülnek a(z):

Különböző fémszerkezetek gyártását, megmunkálását is vállaljuk, úgy mint:

Miért minket válasszon?

Naprakész szakmai ismeretek

Tapasztalt mérnökgárda, szorgalmas kollégák

Modern, minden igényt kielégítő géppark

Teljes körű feladatellátás

Magas színvonalú munkavégzés

Kulcsrakész ipari csarnok

a komplexitás cégünk legfőbb értéke

Gyárak, raktárak, lakóházak és mezőgazdasági létesítmények. Egy megfelelő acélszerkezet rengeteg praktikus épület alapjaként szolgálhat, ami szinte egy szempillantás alatt elkészülhet. Ez kizárólag akkor van így, ha a tervezéstől a gyártáson át a kivitelezésig minden egyetlen kézben összpontosul. 

Így sokkal könnyebb a folyamatok összehangolása, és nem kell hosszú heteket, hónapokat várni egy váratlanul felmerülő probléma miatt.

Acélgyártás és kivitelezés mesterfokon – A Bodrogi Épker Kft. minden építkezéssel kapcsolatos feladatot hatékonyan ellát.

Ide már csak „be kell költözni”
Kulcsrakész ipari csarnok, raktár vagy gyárépület rövid időn belül, a legmagasabb minőségben.