Generálkivitelezés

Generálkivitelezés – A-Z-ig levezényeljük az építkezés folyamatát

A generálkivitelezés keretein belül megrendelőinkkel teljes körű szerződést kötünk valamennyi részfeladat ellátására.

Összehangoljuk, koordináljuk és folyamatosan ellenőrizzük a különböző munkafázisokat. Önnek csupán annyi a dolga, hogy elmondja igényeit, elképzeléseit. Biztos lehet benne, hogy az elkészült kereskedelmi, ipari létesítmény minden apró részletében tökéletesen megfelel majd a tervdokumentációban, illetve a szerződésben lefektetett paramétereknek.

A generálkivitelezés mellett – a társcégünk, a Bodrogi Bau Kft.-n keresztül – egyben fővállalkozói szerepkört is betöltünk. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb munkafolyamatot magasan képzett kollégáink végzik el. Azokban a ritka esetekben, amikor mégis alvállalkozókat kell bevonnunk, olyan szakembereket hívunk, akikben már hosszú évek óta rendületlenül megbízunk. A tervezéstől az engedélyeztetési folyamatokon át a kulcs átadásáig a Bodrogi Épker Kft.-re mindenben számíthat

Szolgáltatásunk magában foglalja:

Profi generálkivitelező cég

– így dolgozunk

Küldetésünk az építkezés zökkenőmentes, gördülékeny lebonyolítása és a minőségi követelmények legmagasabb szintű betartása. A projekt megvalósításához minden szükséges anyagot, munkaerőt, felszerelést mi biztosítunk

Tervezési- és kivitelezési felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ügyfeleink még nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Önnek, mint megrendelőnek csupán egyetlen céggel, a Bodrogi Épker Kft.-vel kell tartania a kapcsolatot. Pontos költségvetést készítünk, így nem érik majd kellemetlen meglepetések. Megrendelőink kéréseit rugalmasan kezeljük, szolgáltatásainkat minden esetben az adott projekthez igazítjuk.

A generálkivitelezés lépései

Hírek, érdekességek

Értesüljön a legfrissebb hírekről, kövesse nyomon cégünk mindennapjait! Fontos információk, nyitott pozíciók és szakmai cikkek, melyekről nem érdemes lemaradnia. 

Miért pont a Bodrogi Épker Kft.?

Gyors, precízen megszervezett kivitelezés

Több száz projekt megvalósításán vagyunk már túl, így pontosan tudjuk, hogy mi kell a minőségi, kifogástalan, mégis gyors munkavégzéshez.

A felelősség egyetlen kézben összpontosul

Ha generálkivitelező cégünk mellett dönt, az esetlegesen felmerülő garanciális problémáknál nem kell keresgélni a felelősöket, a reklamációk kezelése nem aprózódik szét.

Költséghatékony megvalósítás

Már a kezdetektől fogva, a tervezéstől, valamint az anyagbeszerzéstől a költséghatékonyságra és a hosszú távú fenntarthatóságra törekszünk.