Épület- és bútorasztalos
faipari termékek készítése

Épület- és bútorasztalos feladatok ellátása több évtizednyi tapasztalattal, magánszemélyek és cégek számára, beépítési garanciával.

Az alapanyag, amivel dolgozunk

A fa természetes szépségével és előnyös mechanikai tulajdonságaival már az őskortól kezdve az emberiség egyik legkedveltebb alapanyaga, amely számos célra felhasználható.

Éppen ezért maga az asztalosmunka is igen sokrétű. Ami elkészülhet fából, azt mi elkészítjük nagy odafigyeléssel, a lehető legmagasabb minőségben. 

Cégünk szerteágazó tapasztalattal rendelkezik a különböző faipari anyagok kezelésében és megmunkálásában. Bútorokat készítünk tömör fából és laminált lapokból, esztétikus és időtálló termékeket gyártunk például furnérból és rétegelt lemezből.

Mi készül az asztalos üzemben?

Fa szerkezeti elemek – ide tartoznak a gerendák, a tartóoszlopok, a zsaluk, a különböző kül- és beltéri burkolatok, a küszöbök, lépcsők és korlátok. 

Kapuk – gyönyörű garázs- és kertkapuk gazdag forma- és színvilággal, minőségi alapanyagokból, amelyek akár örök darabjai lehetnek az épületnek.

Nyílászárók – fa nyílászáróink elsődleges alapanyaga a kivételes kopásállósággal és nagy sűrűséggel rendelkező tölgy, borovi fenyő és vörösfenyő. 

Egyedi bútorok megrendelésre – gardróbszekrények, egyéb beépített bútorok, komplett hálószoba- és irodabútorzat 100%-ban a megrendelő igényeinek megfelelően.

Minőség, elhivatottság és komplex szolgáltatások

Olyan faipari termékeket gyártunk, amelyek tökéletesen passzolnak az adott környezetbe. Amellett, hogy esztétikusak, rendkívül strapabíróak és időtállóak.

A mesterség iránt elkötelezett szakember gárdánk mindig a maximumot nyújtja. A legmodernebb eszközökkel és gépekkel felszerelt üzemünkben ütemezetten halad a munka.

Ingyenes helyszíni felméréssel, tervezéssel és 3D látványterv készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Amennyiben szükséges, szakmai tanácsadással segítjük az ötletelést és a megvalósítást.

Miért minket válasszon?

Pontosság és precizitás

A részletekre való odafigyelés

Egyedi elképzelések megvalósítása

Az igények alapos felmérése

Nyílt, ügyfélbarát kommunikáció

Széleskörű szolgáltatásaink lehetővé teszik komplett építési projektek A-tól Z-ig történő eredményes megvalósítását. Velünk időt takaríthat meg! Az elkészült nyílászárók, szerkezeti elemek és bútorok szakszerű beépítését, összeszerelését is készségesen vállaljuk, így nem kell külön szakembert keresnie.

Épület- és bútorasztalos faipari termékek gyártása tartós, gyönyörű és egyedi kivitelben.